GOOD LIFEΓΕΥΣΗΑυτά τα φαγητά σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από το γιορτινό τραπέζι...

Αυτά τα φαγητά σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από το γιορτινό τραπέζι (pics)

 Η πιο μαγική εποχή του χρόνου σας περιμένει στα Marks & Spencer Food!

Φώτα στους δρόμους, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και βόλτες γεμάτες χαμόγελα! Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου έφτασε και τα Marks & Spencer Food την υποδέχονται με λαχταριστές γεύσεις στις πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες συσκευασίες, για να τις απολαύσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου!

Το μουσικό κουτί σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου με υπέροχα μπισκότα βουτύρου και το Santa Wobbler Tin, γεμάτο με μπισκότα σοκολάτας σε σχήμα αστεριού αποτελούν το τέλειο δώρο! Λαμπερά αστέρια γεμάτα με ποικιλία από σοκολατάκια, λαχταριστές πουτίγκες γεμιστές με ζουμερά φρούτα και παραδοσιακά mince pies πλούσια σε γεύση, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που θα βρείτε, για να μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ικανοποιήσετε και τους πιο απαιτητικούς!

Στο φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι, κερδίστε τις εντυπώσεις σερβίροντας αγαπημένα πιάτα με  «ζουμερά» πικάντικα ή γλυκά chutneys, χαρίζοντας μια ξεχωριστή επίγευση στον ουρανίσκο. Ολοκληρώστε τη βραδιά, προσφέροντας  τα πιο ευφάνταστα γιορτινά σνακ, όπως τα Hand Cooked Crisps με prosecco και αστεράκια και συνδυάστε τα με Christmas Gin&Tonic ή Red Mulled wine, που θα βρείτε αποκλειστικά στα Marks & Spencer Food!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS