GOOD LIFEΥΓΕΙΑΜε αυτό τον τρόπο θα νιώθεις άνετη σε κάθε περίοδο της ζωής...

Με αυτό τον τρόπο θα νιώθεις άνετη σε κάθε περίοδο της ζωής σου

Νέες Libresse Fresh Protect

Είτε τρέχεις στον μαραθώνιο είτε ιδρώνεις στους δρόμους της πόλης, η ζωή σου δεν σταματά όταν ξεκινά η περίοδός σου. Οι σερβιέτες Libresse FreshProtect είναι ειδικά σχεδιασμένες για να επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει και έχουν την τεχνολογία SecureFit™ που προσαρμόζεται στο σώμα σου, για πλήρη προστασία από διαρροές. Έτσι νιώθεις σιγουριά, φρεσκάδα και προστασία μέχρι το τελευταίο μέτρο.

Όταν η ζωή έχει γρήγορους ρυθμούς, θέλεις μια σερβιέτα που να μπορεί να ανταπεξέλθει. Οι σερβιέτες Libresse FreshProtect έχουν ένα ειδικό στρώμα στο επάνω μέρος τους που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και είναι εξαιρετικά απαλό για το δέρμα σου. Η SecureFit™ τεχνολογία που διαθέτει, με προστατευτικό πλαίσιο, τοιχώματα και απορροφητικό πυρήνα, προσαρμόζεται στο σώμα σου, προσφέροντάς σου άνεση και πλήρη προστασία από διαρροές. Έτσι, ό,τι κι αν κάνεις, μπορείς να νιώθεις σιγουριά, φρεσκάδα και ότι έχεις τον έλεγχο.

Με Roll Press Go για εύκολη απόρριψη

Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι όταν έχεις περίοδο όσο απασχολημένη και να είσαι. Αν είσαι οργανωμένη και έχεις τις κατάλληλες σερβιέτες μαζί σου όταν τις χρειάζεσαι, τότε ο έμμηνος κύκλος γίνεται πιο εύκολος. Αλλά η απόρριψη της σερβιέτας μπορεί να είναι πρόβλημα όταν κυκλοφορείς εκτός σπιτιού. Σύμφωνα με την έρευνα της Libresse για την γυναικεία προστασία, η απόρριψη της σερβιέτας είναι κοινό πρόβλημα. Είναι λογικό.

Γι’ αυτό η Libresse δημιούργησε την τεχνολογία Roll.Press.Go. Τις σερβιέτες που μπορούν να απορριφθούν διακριτικά και υγιεινά, όπου κι αν πας. Δεν υπάρχει κάδος; Κανένα πρόβλημα. Η συσκευασία Roll.Press.Go έχει μοναδικές άκρες που κλείνουν από όλες τις πλευρές, για να μπει η χρησιμοποιημένη σερβιέτα μέσα, και μετά να την πετάξεις. Και επειδή η συσκευασία Roll.Press.Go παραμένει σφραγισμένη και μετά την απόρριψη.

Πριν το Roll.Press.Go, η απόρριψη της σερβιέτας γινόταν με το τύλιγμά της σε χαρτί υγείας ή ψάχνοντας στην τσάντα για μία πλαστική σακούλα να την κρύψεις μέχρι να βρεις έναν κάδο. Άβολη και βρώμικη κατάσταση, ειδικά αν δεν υπάρχει ούτε χαρτί υγείας ούτε πλαστική σακούλα.

Αλλά όχι πια. Επειδή τώρα, είτε είσαι στο γραφείο σου ή στο αεροπλάνο, είτε τρέχεις στο πάρκο ή σε ένα κλαμπ, το μόνο που έχεις να κάνεις όταν αλλάζεις σερβιέτα είναι να τυλίγεις αυτή που χρησιμοποίησες στην συσκευασία που κλείνει, να πιέσεις τις άκρες και είσαι έτοιμη. Τέλος. Roll.Press.Go: απλό, υγιεινό και διακριτικό.

Σερβιετάκια Libresse: Μένουν στην θέση τους ότι κι αν κάνεις

Μπορεί να μην πιστεύεις ότι υπάρχουν σερβιετάκια που μένουν στην θέση τους ό,τι κι αν κάνεις. Αλλά με τη Libresse αυτό έγινε πραγματικότητα. Τα σερβιετάκια Libresse Curvefit™ είναι σχεδιασμένα μοναδικά για να ταιριάζουν στις καμπύλες σου, και έχουν την τέλεια εφαρμογή. Αντίθετα από μερικά σερβιετάκια που δεν είναι σταθερά, τα σερβιετάκια Curvefit δεν ενοχλούν.

Ακριβώς επειδή τα σερβιετάκια Curvefit™ έχουν σχεδιαστεί με το μπροστινό μέρος φαρδύτερο για να μη γλιστράει, και με ένα ελαφρύ και εύκαμπτο μέρος στη μέση που είναι σταθερό όσο κι αν κινείσαι. Αυτό σημαίνει μεγάλη αξιοπιστία και άνεση, είτε βρίσκεσαι σε κίνηση, είτε χαλαρώνεις.

Θέλεις να κάνεις ποδήλατο, να χαλαρώσεις ή να κάνεις bungee jumping; Κανένα πρόβλημα. Τα σερβιετάκια Curvefit™ περιβάλλουν την ευαίσθητη περιοχή σου για άνεση όλη μέρα, για να κάνεις ό,τι θέλεις άφοβα. Δεν θα νιώθεις καν ότι το φοράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS