ΜΟΔΑFASHION NEWSMeghan Markle: Όλες οι λεπτομέρειες για το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει...

Meghan Markle: Όλες οι λεπτομέρειες για το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στην συνέντευξη στην Όπρα

«Έχετε πει σοκαριστικά πράγματα εδώ» ακούμε την Όπρα Γουίνφρεϊ να λέει σε ένα από τα δύο teaser που κυκλοφόρησαν, για την πολυαναμενόμενη συνέντευξη που θα παραχωρήσει το ζευγάρι στην Αμερικανίδα παρουσιάστρια στιις 7 Μαρτίου.

Πρόκειται για την πρώτη τους τηλεοπτική κοινή συνέντευξη, μετά την παραίτηση από τα βασιλικά καθήκοντα και έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα πρώτα πλάνα από αυτήν.

Διαβάστε εδώ: Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι “σπάνε” τη σιωπή τους – Θα δώσουν συνέντευξη στην Όπρα

Εμείς μετράμε αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη συνέντευνη Μέγκαν και Χάρι, ενώ τα πρώτα πλάνα των 30 δευτερολέπτων, κάνουν τον γύρο του κόσμου από το δίκτυο CBS.

Για τη συνέντευξη, η τέως δούκισσα του Sussex φόρεσε ένα μαύρο, μεταξωτό, wrap φόρεμα από τον οίκο Armani αξίας 3,900 Eυρώ, το οποίο είχε printed λεπτομέρειες σε άσπρο χρώμα που έκαναν αντίθεση, και μια ασορτί ζώνη. Επέλεξε επίσης μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και κοσμήματα της Βρετανίδας σχεδιάστριας κοσμημάτων, Pippa Small. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα στον signature χαμηλό, κομψό και αριστοκρατικό chignon κότσο της με τις κυματιστές μπροστινές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Η Meghan επέλεξε επίσης φυσικό μακιγιάζ, με ένα διακριτικό smoky eye, αναψοκοκκινισμένα μάγουλα, και ένα ροδακινί nude κραγιόν για την εμφάνιση. Αν και κράτησε τα αξεσουάρ της τελείως minimal, φόρεσε ένα Cartier βραχιόλι με διαμάντια, που φέρεται να άνηκε στην πεθερά της, την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS