OMIKRONΗ Χριστιάνα Παναγιώτου μοιράζεται μαζί μας όλα αυτά που αγαπά

Η Χριστιάνα Παναγιώτου μοιράζεται μαζί μας όλα αυτά που αγαπά

H Make-up Artist, Χριστιάνα Παναγιώτου, μοιράζεται μαζί μας στιγμές και εικόνες από την καθημερινότητά της αλλά και όλα αυτά που αγαπά.

Από την Νταϊάνα Αζά

Home
Σε ποια περιοχή μένεις; Πόλη Χρυσοχούς. Στιλ διακόσμησης του σπιτιού σου; Ρουστίκ. Ένα έργο τέχνης που το κοσμεί; Έργα τέχνης από τα ταξίδια μου. Αγαπημένη γωνία; Δίπλα από το τζάκι. Τι βλέπεις από το μπαλκόνι; Την θάλασσα από μακριά. Φωτογραφία στην κορνίζα; Τα παιδιά μου. Λουλούδια στο βάζο; Φρέσκα τριαντάφυλλα.

My dream
Το σπίτι των ονείρων σου; Ένα όμορφο σπίτι πάνω στη θάλασσα αλλά να βλέπει και βουνό. Το αυτοκίνητο; Range Rover. Ποιοι θα τραγουδούσαν στη συναυλία των ονείρων σου; Η Whitney Huston μαζί με την Barbra Streisand και την Celine Dion! Ποιοι θα λάμβαναν μέρος στην τέλεια παράσταση; Ρένα Βλαχοπούλου, Θανάσης Βέγγος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Αλίκη Βουγιουκλάκη και άλλοι αγαπημένοι του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Ποιους θα καλούσες στο φανταστικό σου πάρτι; Την Sarah Jessica Parker!

Favorites
Τραγουδιστής: Robbie Williams. Συγκρότημα: Μελisses. Αθλητής: Roger Federer. Σχεδιαστής: Valentino. Fashion icon: Tamta. Ηθοποιός: Anthony Hopkins. CD: Όλα τα άλμπουμ της Celine Dion. Σειρά; ‘Sex and the City’, all time classic. Ποιες ταινίες έχεις δει περισσότερες από μία φορά; Τιτανικός.

Memories
Καλύτερο δώρο που δέχτηκες; Οι ζωγραφιές των παιδιών μου. Καλύτερη στιγμή στην καριέρα σου; Όταν γιόρτασα τα 15 χρόνια επαγγελματικής πορείας μου, τον περασμένο Οκτώβριο, σε ένα μαγικό event υπό το φως των αστεριών, ανάμεσα σε φίλους, πελάτες και αγαπημένους συνεργάτες. Τι θυμάσαι από την παιδική σου ηλικία; Ανέμελες στιγμές στη γειτονιά μου.

Going Out
Εστιατόριο: Old Town στην Πόλη Χρυσοχούς.Café: Oniro by the sea στην Πάφο. Fast food: Sam’s food, Λιβανέζικος γύρος. Cocktail: Mojito. Φαγητό: Κινέζικα. Γλυκό: Κέικ Lava. Παγωτό: Μαστίχα. Διατροφική εμμονή: Γλυκά του κουταλιού. Διατροφική απαγόρευση: Ζυμαρικά.

Travelling
Χώρα: Γαλλία και πιο συγκεκριμένα το Παρίσι. Νησί: Σπέτσες. Dream-trip: Νέα Υόρκη. Παραλία: Ζωγέργια στις Σπέτσες. Ξενοδοχείο: Poseidonion Grand στις Σπέτσες. Διαδρομή: Από την Πόλη Χρυσοχούς μέχρι τον Πωμό. Η θέα είναι απλά ονειρεμένη! Μουσείο: Το Λούβρο στο Παρίσι. Αξιοθέατο: Πύργος του Άιφελ.

Clothes
Blue jeans: Diesel. T-shirt: Levi’s. Ρολόι: Κλασικό Casio. Τσάντα: Louis Vuitton. Παπούτσια: Adidas Sneakers. Εσώρουχα: Calvin Klein.

» Η Χριστιάνα Παναγιώτου είναι Make-up Artist και Beauty Expert και διευθύνει τα δικά της ινστιτούτα ομορφιάς σε Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS