OMIKRONΝέα beauty άφιξη με τη δύναμη της φύσης, για λαμπερή και νεανική...

Νέα beauty άφιξη με τη δύναμη της φύσης, για λαμπερή και νεανική εμφάνιση

Η ρουτίνα περιποίησης απαιτεί αλλαγές και την ένταξη καινοτόμων και πραγματικά ισχυρών συνθέσεων για να έχουμε πραγματικά αποτελέσματα για πιο λαμπερή και νεανική εμφάνιση τόσο του προσώπου όσο και του σώματος. 

Με τη δύναμη της φύσης

H Power of Nature είναι μια εταιρεία που μετρά 35 χρόνια πείρας και τεχνογνωσίας στα προϊόντα υγείας και διατροφής. Διαγράφοντας μια πετυχημένη πορεία σε αυτόν το χώρο, αποφασίζει να κάνει στροφή και στον τομέα της κοσμετολογίας. Το τμήμα «Έρευνας και Ανάπτυξης» της Power of Nature, έχοντας πολύχρονη εμπειρία στην ανάπτυξη φυσικών δραστικών πρώτων υλών, δημιουργεί ένα καινοτόμο σύμπλοκο βιταμινών, το Rejuvial Vitamins™.

343568614 608601747858854 3881381412362762812 N

Η ένωση της ισχυρής δραστικότητας του Rejuvial Vitamins™ με τα ευεργετικά οφέλη των φυτικών εκχυλισμάτων και βιταμινών δημιουργεί την καινοτόμα σειρά φυσικών καλλυντικών Inalia με ποσοστά φυσικότητας που ξεπερνούν το 91% και με δράση και αποτελεσματικότητα που έχει ελεγχθεί με in vivo και in vitro κλινικές μελέτες.

Τα φυσικά καλλυντικά προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου της καινοτόμου σειράς Inalia είναι ειδικά σχεδιασμένα για ενυδάτωση, ανάπλαση και σύσφιξη της επιδερμίδας.

7 2

Εμπλουτισμένα με Rejuvial Vitamins, ένα καινοτόμο δραστικό σύμπλοκο με προηγμένες μορφές των βιταμινών D3, E και C και φυτικά εκχυλίσματα της κρητικής γης. Τα ποσοστά φυσικότητας των καλλυντικών Inalia ξεπερνούν το 91% και η αποτελεσματικότητά τους έχει πιστοποιηθεί από κλινικές μελέτες.

Η σειρά αποτελείται από τον αντιρυτιδικό ορό προσώπου που προσφέρει αίσθηση botox χωρίς ενέσιμες επεμβάσεις με Argireline® και Matrixyl ™ peptides, που γεμίζουν τις επίμονες κάθετες ρυτίδες έκφρασης και την αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή, αίσθηση botox χωρίς ενέσιμες επεμβάσεις, αντιοξειδωτική δράση και ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου. Περιέχει Argireline® peptide και προσφέρει ήπιες μυϊκές συσπάσεις και άμεση ορατή μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων έκφρασης.

5200321011746

Summer stories

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ήλιος πλέον δεν είναι άκακος και αβλαβής. Η παρατεταμένη έκθεση συνεπάγεται γήρανση του δέρματος και αύξηση του κινδύνου εμφάνισης δερματικού καρκίνου. Παράλληλα, με την παρατεταμένη έκθεση αυξάνονται οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα. Εξαιτίας αυτού, συχνά παρατηρούνται και πιο ήπιας μορφής συμπτώματα όπως δερματοπάθειες, ηλιακά εγκαύματα και ξηρότητα. Γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητη η εφαρμογή του κατάλληλου αντηλιακού.

Ιδανικό προϊόν που χαρίζει χρυσαφένιο μαύρισμα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και προστατεύει από τον ήλιο είναι το Dry Tanning Oil της σειράς Inalia το οποίο είναι εμπλουτισμένο με έλαιο καρυδιού για ενεργοποίηση και επιτάχυνση του μαυρίσματος. Το έλαιο από την ψίχα καρυδιού έχει λεπτή σύσταση και απορροφάται εύκολα από το δέρμα προσφέροντας ένα υπέροχο φυσικό χρώμα. Το εκχύλισμα ελίχρυσου προστατεύει το δέρμα από τη φωτογήρανση βοηθώντας στην αναγέννηση των κυττάρων.

5208062062065

Τα φυτικά έλαια μακαντάμια και καρύδας που περιέχονται στο Inalia Dry Tanning Oil μαλακώνουν το δέρμα ενώ ταυτόχρονα το ενισχύουν με αντιοξειδωτικά που επιταχύνουν την ανάπλασή του.

Το Inalia Dry Tanning Oil απλώνεται σε βρεγμένο ή στεγνό δέρμα είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα και είναι free of parabens, silicones, mineral oils, colorants, animal by-products.

*Περιοδικό Omikron τεύχος 300

4 1
342009898 187626744128282 8762035637250074432 N

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS