BEAUTYFACE & BODYΑυτές οι 5 celebrities έχουν τα πιο ωραία φρύδια της showbiz

Αυτές οι 5 celebrities έχουν τα πιο ωραία φρύδια της showbiz

Σύμφωνα με την Google, οι πιο κάτω celebrities έχουν τα πιο ωραία φρύδια της showbiz.

Thank god, από τότε που ο κόσμος κατάλαβε πόσο σημαντικά είναι τα φρύδια για ένα πρόσωπο (spoiler alert: είναι πολύ σημαντικά), ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών άρχισε να ασχολείται με αυτά εμμονικά. Γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου πραγματικά μπορούν να σας μεταμορφώσουν, είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο.

Εκτός από τα εκατομμύρια διαφορετικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά πλέον για τα φρύδια, οι γυναίκες όπως φαίνεται ψάχνουν συνέχεια το νέο τους eyebrow icon στις celebrities, αφού η Google UK αποκάλυψε πως είναι μία από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις. Ποιες λοιπόν κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στην μαγική 5αδα των τέλειων φρυδιών;

Στην 5η θέση η Megan Fox, μία αναζήτηση που δεν καταλαβαίνουμε πολύ, αφού τα φρύδια της δεν είναι και ότι καλύτερο έχουμε δει. Megan άσε το τσιμπιδάκι κάτω.

Στην 3η θέση η Kylie Jenner, η οποία τελευταία έχει ξεκινήσει να κατακτά το χώρο της ομορφιάς με τρομαχτικούς ρυθμούς.

Στην 2η θέση η πιο διάσημη αδερφή της, η Kim Kardashian. Έχει καλοσχηματισμένα φρύδια, δεν λέμε, αλλά αρνούμαστε να πιστέψουμε πως θεωρούνται ωραιότερα από της Lily Collins.

 

Στην 1η θέση φυσικά η queen of eyebrows, Cara Delevingne, όπως όλοι θα περιμέναμε. Σίγουρα της αξίζει, αφού ήταν αυτή που επανέφερε τα γεμάτα φρύδια στη μόδα και έκανε τόσες γυναίκες να ασχοληθούν τόσο πολύ με αυτά.

Εσάς ποιο ζευγάρι φρύδια είναι το αγαπημένο σας;

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS