CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΔημήτρης Βλάχος: «Το σεξ είναι σαν γυμναστική»

Δημήτρης Βλάχος: «Το σεξ είναι σαν γυμναστική»

Ο ηθοποιός-επιχειρηματίας υποδέχεται το «Down Town» στο γυμναστήριό του στο Ο.Α.Κ.Α. και αποκαλύπτεται ψυχή τε και σώματι – για τα μάτια μας μόνο!

Του Γιώργου Πράσινου

Με το που τον συναντάω στο «ΟΑΚΑ BOX» εντυπωσιάζομαι – άλλωστε, είχα αρκετό καιρό να τον δω από κοντά. Τον ρωτάω πώς αποφάσισε από ένα λεπτό, γραμμωμένο σώμα που είχε τα προηγούμενα χρόνια, να πάρει όγκο και να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακός. «Γι’ αυτό ευθύνεται η αλλαγή στο καθημερινό μου πρόγραμμα προπόνησης. Παλιά έκανα πρωταθλητισμό στον στίβο, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι εντατικά με το crossfit και την άρση βαρών», θα μου πει ο Δημήτρης. Είναι Σάββατο απόγευμα, βρίσκεται εδώ και αρκετή ώρα στον επαγγελματικό του χώρο στο Ο.Α.Κ.Α, ενώ μόλις έχει τελειώσει και από το τελευταίο του personal training. «Έχω ανοίξει το “ΟΑΚΑ BOX”, που βρίσκεται στο κλειστό κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. και εκεί κάνουμε crossfit και indoor cycling. Το crossfit είναι λειτουργική γυμναστική, περιλαμβάνει ένα ασκησιολόγιο από άρση βαρών, ενόργανη, τρέξιμο, κωπηλατικό και κολύμβηση». Ήμασταν τυχεροί. Ήταν από τις λίγες στιγμές χαλάρωσης της εβδομάδας και οι συνεργάτες του τον περιμένουν στη μέσα αίθουσα για να παραγγείλουν πίτσες – σαν μια μικρή διατροφική ατασθαλία (όπως νόμιζα μέχρι σήμερα)…

Σε ξέρουμε τόσο καλά, αλλά δεν γνωρίζουμε πολλά για τα παιδικά και εφηβικά σου χρόνια…
Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Άνω Πατήσια. Μεγάλωσα με τους γονείς μου και τα δυο μου αδέλφια, είμαι ο βενιαμίν της οικογένειας, έχω έναν αδελφό και μια αδελφή. Πήγα σε σχολείο της περιοχής, και λύκειο στην Γκράβα που τότε δεν είχε και πολύ καλό όνομα. Κανείς από την οικογένεια μου δεν ασχολείται με καλλιτεχνικά, τηλεόραση, δημοσιογραφία… Όταν ήμουν μικρός, ήμουν διάολος και σκανταλιάρης, πολύ άτακτος, έτρωγα ξύλο από τη μητέρα μου – και δικαίως. Με τα αδέλφια μου πλακωνόμασταν συνέχεια, κάτι φυσικό νομίζω όταν έχεις αδέλφια… Τώρα είμαστε μια χαρά, τα θυμόμαστε και γελάμε. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι δεν μου άρεσε καθόλου το σχολείο, το μόνο που με ένοιαζε ήταν να περνάω τις τάξεις. Βέβαια, από αντίδραση δεν διάβαζα, γιατί όταν χρειάστηκε να δώσω επαναληπτικές εξετάσεις, στρώθηκα ένα καλοκαίρι στο διάβασμα και τα πέρασα όλα, ακόμα και τα μαθηματικά που σιχαινόμουν.

Παρόλα αυτά καταφέρνεις και παίρνεις δίπλωμα βοηθού ακτινολόγου…
Ναι, όντως. Πήγα σε τεχνικό λύκειο για βοηθός ακτινολόγου, γιατί ήθελα απλώς να τελειώσω το λύκειο και να έχω μια ειδικότητα. Ο λόγος που επέλεξα να πάω σε αυτή την κατεύθυνση ήταν ότι τότε πίστευα πως θα έρχονταν ωραίες γυναίκες που θα γδύνονται για την εξέταση! (γελάει). Μόλις μας είπαν ότι στα νοσοκομεία έρχονται κυρίως γυναίκες τρίτης ηλικίας, αμέσως ξενερώσαμε όλοι… Παρόλα αυτά τελείωσα το ΤΕΛ και τότε αποφάσισα να ξεκινήσω στην σχολή του ΑΝΤ1 για τηλεσκηνοθεσία και ηχοληψία. Μου άρεσε να ασχοληθώ με το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο πρώτο «Big Brother» ως τηλεσκηνοθέτης, ήμουν μέσα στο σπίτι και «οδηγούσαμε» τις κάμερες.

vlaxos (2)

Έχεις βγάλει χρήματα από την τηλεόραση;

Έχω αμειφθεί καλά, και από την τηλεόραση αλλά και από διαφημίσεις, για τα δεδομένα μου. Αλλά το ξεκίνημά μου συνέπεσε και με την αρχή της κρίσης. Προσωπικά, έχω ένα καλό, είμαι πολύ οργανωτικός όσον αφορά στα χρήματά μου. Μπορεί να είμαι σπάταλος, αλλά πάντα θα φροντίσω να έχω και την ασφάλεια μου.

Θυμάσαι μια μεγάλη σπατάλη που έκανες και την ευχαριστήθηκες πολύ;

Σπατάλες κάνω στα ταξίδια. Μια φορά έμεινα για ένα μήνα στην Αμερική και ξόδεψα 6000 δολάρια. Για κάποιους αυτό το ποσό μπορεί, βέβαια, να είναι ασήμαντο, αλλά και για πολλούς είναι τεράστιο.

Μια και αναφέρεις την Αμερική, πηγαίνεις πολύ συχνά πλέον…

Πάντα ήθελα να πάω στην Αμερική. Η πρώτη φορά που κατάφερα να πάω εκεί ήταν το 2008, όπου επισκέφθηκα τη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι. Μου αρέσει η αμερικανική νοοτροπία, ο τρόπος ζωής. Από τότε, πηγαίνω συχνά και μένω 2-3 μήνες κάθε φορά. Πηγαίνοντας εκεί, ξεφεύγω από την ελληνική πραγματικότητα κι αυτό μου αρέσει πολύ!

vlaxos014

Ποιες είναι οι πιο ωραίες γυναίκες στην Αμερική;

Οι πιο ωραίες γυναίκες είναι οι Λατίνες, οι Βενεζουελάνες, οι Κολομβιανές. Αυτές ψηφίζω. Αλλά, σαν την Ελληνίδα, δεν υπάρχει καμία στον κόσμο!

Δηλαδή, ποιες είναι καλύτερες στο σεξ; Βενεζουελάνες ή Κολομβιανές;

Οι Κολομβιανές!

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό εκείνο που σου πρόσφερε ο αθλητισμός και που «χρησιμεύει» στη ζωή σου;

Αυτό που μου έχει προσφέρει είναι πειθαρχία, ήθος και να βάζω στόχους. Αν επιμείνω σε αυτό που θέλω, στο τέλος θα το πετύχω. Και φυσικά, υπομονή – ο πρωταθλητισμός απαιτεί τρομερή υπομονή.

Αν η κοπέλα σου δεν είναι της γυμναστικής, τι γίνεται;

Το να έχω σχέση με μια κοπέλα που δεν είναι της γυμναστικής δεν γίνεται, γιατί αυτός είναι ο τρόπος ζωής μου. Οπότε, ξέρω ότι σίγουρα θα αντιμετωπίσω δυσκολίες. Νομίζω ότι δένεται πολύ το ζευγάρι όταν έχει κοινά ενδιαφέροντα, κοινό τρόπο ζωής.

Η άσκηση σε έχει βοηθήσει στην αντοχή στο σεξ; Ο Sting είχε πει ότι έχει εντρυφήσει στο ταντρικό σεξ και μπορεί να κάνει έρωτα μέχρι και πέντε ώρες. 
Μα και το σεξ είναι σαν γυμναστική άλλωστε: όσο πιο καλή μηχανή έχεις, τόσο πιο αποδοτικός είσαι!

Είναι πιο εύκολο το σεξ, όταν έχεις τέτοιο κορμί;

Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες πέφτουν τόσο με το σώμα. Ναι, ξέρω πως θα μου πεις ότι ακούγεται τετριμμένο, αλλά αλήθεια, νομίζω πως θα «υποκύψουν» στην προσωπικότητα και στο χιούμορ. Μπορεί να είναι η πρώτη προσέγγιση, αλλά δεν νομίζω ότι θα παραμείνει κοντά σου. Φυσικά, για όσες θέλουν κοιλιακό, τότε κοιλιακό! Δεν είναι κακό!

blaxos1

Όταν είσαι σε σχέση, είσαι πιστός;
Θέλω να είμαι. Παλιότερα δεν ήμουν πολύ πιστός. Πλέον, δεν κάνω σχέση αν δεν είμαι πιστός. Κάνουμε σχέση όχι για να έχουμε νέα προβλήματα, αλλά για να ηρεμήσουμε. Αυτό λέω και στους φίλους μου: «αν είναι να τσακώνεστε συνέχεια, χωρίστε!».

Δηλαδή, δεν έχεις απατήσει ποτέ κοπέλα σου;
Έχει τύχει και το έμαθε. Είμαι πολύ καλός σε αυτό, στο ψέμα, στο να τα μπαλώνω, το ομολογώ (σκύβει το κεφάλι σαν να ντρέπεται). Τότε το μπάλωσα κάπως, αλλά  όταν χωρίσαμε της το παραδέχτηκα ότι την είχα κάνει τάρανδο. Ξέρω ότι δεν είναι πολύ ηθικό, αλλά θες η ηλικία, οι ορμές…

Αν μάθαινες ότι η σύντροφός σου σε έχει απατήσει, ποια θα ήταν η αντίδρασή σου;
Είμαι λίγο πουριτανός! Αν μάθω ότι έχει κάνει κάτι, νιώθω ότι δεν θα μπορώ να είμαστε μαζί. Καλύτερα να μην το μάθω. Μέχρι τώρα, δεν το έχω μάθει ποτέ! Είμαι χαλαρός στη σχέση μου, δεν θα κάτσω να δω κινητά, να κάνω έλεγχο, δεν είμαι παθολογικά ζηλιάρης. Γιατί, αν θέλει η άλλη να στο κάνει, θα το κάνει!

blaxos

Κάνεις σκέψεις για οικογένεια;
Θέλω να κάνω οικογένεια, όχι μόνο όταν βρω την ιδανική, για μένα, γυναίκα αλλά και όταν θα είμαι στην κατάλληλη φάση. Σίγουρα πέρασαν από τη ζωή μου κατάλληλες γυναίκες, απλώς εγώ δεν ήμουν στη σωστή στιγμή για οικογένεια. Δεν με αγχώνει κιόλας το να «διαιωνίσω το είδος» – παλαιότερα ίσως να με ενδιέφερε περισσότερο, τώρα δεν αγχώνομαι. Άσε που νιώθω πως θα είμαι τρομερά αγχωτικός με τα παιδιά μου, θα έχω μόνιμο άγχος και θα τους το μεταφέρω κιόλας. Το ίδιο αντιμετωπίζω και με τα σκυλιά μου, πόσο μάλλον με τα παιδιά μου.

Θέλεις να αποτραβηχτείς πια από την τηλεόραση;

Το ότι δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον χώρο της γυμναστικής, δεν σημαίνει ότι σταμάτησα με την τηλεόραση ή το θέατρο. Εκεί είναι το μυαλό μου και περιμένω την επόμενη καλή πρόταση. Απλώς, όπως ξέρεις κι εσύ, τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS