CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΕλίνα Θεοδότου: «Για κάποιους είμαι κοσμικιά, ειδικά αυτό το απεχθάνομαι»

Ελίνα Θεοδότου: «Για κάποιους είμαι κοσμικιά, ειδικά αυτό το απεχθάνομαι»

Η Ελίνα Θεοδότου, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της που παραχώρησε στο περιοδικό Omikron, μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για το δεύτερο μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της, που είναι η οικογνειακή επιχείρηση, οι υπεραγορές ΆλφαΜέγα.

Ποιο ακριβώς είναι το πόστο της και πώς είναι να εργάζεται μαζί με την οικογένειά της;

«Στην αρχή μπήκα στο Τμήμα Αγορών. Μάθαινα τα προϊόντα, τους προμηθευτές. Ακολούθως, μπήκα στο marketing και η πρώτη μου δουλειά ήταν να κάνω φυλλάδιο. Μετά ήμουν υπεύθυνη της Υπερκάρτας για 10 χρόνια, ενώ τα τελευταία 3 είμαι Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.» λέει η Ελίνα περιγράφοντας τη δουλειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε πώς ευχήθηκαν τα αδέρφια Θεοδότου στη μητέρα τους για τα γενέθλιά της (βίντεο)

Στην ερώτηση εάν δημιουργεί τριβές ή συγκρούσεις το γεγονός ότι συνυπάρχει στην εταιρία όλη η οικογένεια, η Ελίνα δήλωσε:

«Όχι, γιατί ο καθένας έχει τη δουλειά και το πόστο του. Κανένας δεν μπαίνει στα χωράφια του άλλου και αυτός είναι όρος απαράβατος. Διαφωνούμε, αλλά σεβόμαστε τη δουλειά του άλλου, επομένως δεν υπάρχουν τριβές… Μεγαλώσαμε ξέροντας ότι δεν αποτελεί επιλογή το να τσακωθούμε.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων της Ελίνας Θεοδότου στη Λεμεσό

Απαντώντας στην ερώτηση εάν εκτός δουλειάς έχει τύχει να την αμφισβητήσουν, εξέφρασε το παράπονό της που κάποιοι της έδωσαν τον χαρακτηρισμό «κοσμικιά»:

«Βέβαια. Για κάποιους είμαι «κοσμικιά». Ειδικά αυτό το απεχθάνομαι. Είναι σαν μην έκανα κάτι άλλο σε ολόκληρη τη ζωή μου!»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS