CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΗ καλοκαιρινή φωτογράφηση της Βάνας Μπάρμπα με την κόρη της (εικόνες)

Η καλοκαιρινή φωτογράφηση της Βάνας Μπάρμπα με την κόρη της (εικόνες)

Με αυτοκριτική διάθεση, η Βάνα Μπάρμπα άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό HELLO! και φωτογραφήθηκε με τον μεγάλο της έρωτα, την έφηβη κόρη της, Φαίδρα, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

Για τη φωτογράφηση με την κόρη της, η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε:  «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κάνω εξώφυλλο και δε μ’ ενδιαφέρει πώς θα βγω. Το μόνο που με νοιάζει είναι η Φαίδρα. Γενικότερα πια, οτιδήποτε κάνω, εγώ έχω δεύτερο και τρίτο ρόλο, προτεραιότητα για μένα έχει η κόρη μου. Η μητρότητα μου δίδαξε την αγάπη και να παραμερίζω τον εγωισμό μου.»

Μίλησε επίσης με λόγια αγάπης για την κόρη της, λέγοντας πως είναι ο μοναδικός της έρωτας: «Ποτέ δεν παραμέρισα τον εαυτό μου για κάποιον άντρα, μόνο για τη Φαίδρα, που είναι και ο μεγάλος μου έρωτας, ο μοναδικός θα έλεγα. Όταν σκέφτομαι τη ζωή μου, συμπεραίνω γελώντας ότι όλες τις κατάρες από τους άντρες μου τις πληρώνω τώρα, στη μητρότητα! (γέλια) Είναι ευλογία για μένα που ήρθε η Φαίδρα στη ζωή μου και άλλαξα την πορεία μου.»

 

Μιλώντας για το πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της την κόρη της η ηθοποιός ανέφερε:

«δεν ήμουν προετοιμασμένη γι’ αυτό και πραγματικά είναι πολύ δύσκολο. Θα ήθελα να πω σε κάθε γυναίκα που θέλει να κάνει παιδί, να μην το κάνει μόνη της. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι και μητέρα και πατέρας μαζί. Καλό είναι κάθε γυναίκα να ελέγχει πρώτα τους συντρόφους της πριν κάνει αυτό το βήμα.»

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ:
SERIFIAN ART STUDIOS

Επιμέλεια: Χρηστος Αλεξανδροπουλος
Μακιγιάζ: μαιρηλου
Χτένισμα: Στεφανος Βασιλακης

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS