CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΗ Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά αν ανήκει στην κάστα των παρουσιαστών με τα...

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά αν ανήκει στην κάστα των παρουσιαστών με τα «χρυσά συμβόλαια»

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η Ελληνίδα τηλεπερσόνα, μίλησε για την επιτυχία του «Πακέτου» της αλλά και για τα «χρυσά συμβόλαια» στην ελληνική τηλεόραση και τα υπερεκτιμημένα πρόσωπα.

Αν και η εκπομπή της σημειώνει εδώ και χρόνια υψηλά νούμερα τηλεθέασης,  η παρουσιάστρια λέει ότι δεν υπήρξε ποτέ το «χαϊδεμένο» παιδί των καναλαρχών: «Ήμουν ένα παιδί που μιλούσε πάντα με τα αποτελέσματα της δουλειάς του – και μόνο. Αυτό ήθελα κι αυτό έκανα. Τι νόημα έχει να είμαι το χαϊδεμένο παιδί ενός καναλάρχη σήμερα, που αύριο θα με ξεχάσει επειδή δεν θα έχω κανένα αποτέλεσμα στη δουλειά μου; Αυτό δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Σημασία έχει να είσαι το αγαπημένο παιδί των τηλεθεατών και όχι των καναλαρχών.»

Όσο για το αν ανήκει στην κάστα των παρουσιαστριών με τα «χρυσά συμβόλαια» απαντά:
«Είναι πολύ αστείο αυτό που με ρωτάς. Έχω δεχτεί μειώσεις μισθών και δεν είπα τίποτα! Δεν έκανα ντιβισμούς -δεν κάνω ποτέ ντιβισμούς!- το δέχτηκα. Γιατί οι εποχές δεν είναι πια ίδιες, οφείλουμε να συμβαδίζουμε με την πραγματικότητα.

Μιλώντας για την ελληνική τηλεόραση, έγινε συζήτηση και για πρόσωπα που ίσως είναι υπερεκτιμημένα. Στην ερώτηση εάν υπάρχουν πρόσωπα υπερεκτιμημένα, η παρουσιάστρια απάντησε:

«Σαφέστατα! Εσύ, δεν το βλέπεις αυτό δηλαδή; Δεν φταίει ο κόσμος, αλλά ίσως τα περιοδικά που ασχολούνται συνεχώς με τους ίδιους και τους ίδιους. Που κάθε βδομάδα έχουν εξώφυλλο τα ίδια πρόσωπα και τα κάνουν «μύθους». Εθίζουν το κοινό στο να ασχολούνται μαζί τους κι έτσι επιβάλλονται -από αυτή την εικόνα- και στις δουλειές τους και στα συμβόλαιά τους. Υποθέτω ότι αυτό γίνεται – εγώ το λέω και το εκτιμώ έτσι. Μπορεί να κάνω και λάθος…»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS