OMIKRONFrezyderm: Όλα όσα ζητάς από ένα αντηλιακό για σένα και το παιδί...

Frezyderm: Όλα όσα ζητάς από ένα αντηλιακό για σένα και το παιδί σου

Καλοκαιρινή ξεγνοιασιά, σημαίνει αντηλιακή προστασία χωρίς περιορισμούς. Η Frezyderm, δεν έχει απλώς μεριμνήσει για την απόλυτη προφύλαξη από τις βλάβες του ήλιου στο δέρμα, αλλά έχει προχωρήσει ένα βήμα πάρα κάτω, δημιουργώντας αντιηλιακά που «σκέφτονται» τις ανάγκες κάθε μέλους της οικογένειας. Επειδή το καλοκαίρι δεν θες να σε βαραίνει τίποτα. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΡΕΑ ΟΡΦΑΝΟΥ

Τα αντιηλιακά νέας γενιάς δεν περιορίζονται στον τύπο του δέρματος και τον υψηλή δείκτη προστασίας. Γίνονται «έξυπνα» και ακολουθούν τον τρόπο ζωής, τις καθημερινές συνήθειες, ακόμη και τις διαθέσεις μας κάθε στιγμή της ημέρας, στην πόλη, στην παραλία και στο ταξίδι. Οι παλιές βαριές συνθέσεις αντιηλιακών, έκαναν το δέρμα να αισθάνεται εγκλωβισμένο και άφηναν ένα άσπρο αποτύπωμα στο πρόσωπο. Έπαιρνε ένα πεντάλεπτο για να τα απλώσεις, λόγω της παχύρευστης υφής τους, με τα παιδιά να δυσανασχετούν και να πρέπει να τα κυνηγήσεις για να τα αναγκάσεις να υποστούν το επίμονο τρίψιμο! Στο πρόσωπο ήταν αδύνατο να στρώσεις το make up πάνω τους και σίγουρα δεν μπορούσες να ανανεώσεις το αντιηλιακό σου στη διάρκεια της ημέρας χωρίς να χαλάσεις το μακιγιάζ σου.

Αν είσαι ακόμη σε αυτή τη φάση της αντιηλιακής προστασίας, θα πει πως δεν έχεις ανακαλύψει τη Frezyderm. Αξιοποιώντας τη σύγχρονη επιστήμη και τεχνογνωσία στον τομέα της φροντίδας του δέρματος, η εταιρία καλλυντικών έχει καταφέρει να δημιουργήσει εξειδικευμένα προϊόντα, που ανταποκρίνονται σε όλα όσα ζητάμε από τα αντιηλιακά μας. Με ελαφριές υφές, διάφανες και μη κολλώδεις, είναι εξαιρετικά ευχάριστα στη χρήση, εμπλουτισμένα με ενεργά ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά. Δεν είναι τυχαίο που η σειρά αντηλιακών Frezyderm είναι μια από τις δημοφιλέστερες της αγοράς για γυναίκες, για άντρες και για παιδιά από τη βρεφική μέχρι και την εφηβική ηλικία, για νεανικές αλλά και για ώριμες επιδερμίδες.

Γρήγορη εφαρμογή σε πρόσωπο και σώμα

SEA SIDE DRY MIST SPΑF 50+

Αν το ζητούμενο είναι ένα αντιηλιακό που θα καλύψει όλη την οικογένεια και θα κρατήσει για ώρες σε συνθήκες υγρασίας και ηλιοφάνειας, θα αντέχει στο νερό και θα εφαρμόζεται παντού στο τσακ μπαμ, το dry oil mist της Frezyderm είναι το ιδανικό. Προσφέρει πολύ υψηλή προστασία για ενήλικες, παιδιά και εφήβους, θωρακίζοντας το δέρμα απέναντι στη UVR ακτινοβολία που προκαλεί τη φωτογήρανση. Η καινοτόμος airless συσκευασία, με ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό, εγγυάται την εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Έτσι, κανείς δεν θα κατσουφιάσει όταν φωνάξετε «παιδιά αντιηλιακό!».

Sea Side

Το Αντηλιακό Προσώπου με χρώμα για πλήρη κάλυψη

SUN SCREEN COLOR VELVET FACE CREAM SPF 50+

Το πιο δημοφιλές προϊόν του καλοκαιριού, απαντάει σε όλες τις επιθυμίες μας! Υψηλή αντιηλιακή προστασία, με όλα τα πλεονεκτήματα ενός καλυπτικού make up και βελούδινη υφή μιας ενυδατικής κρέμας. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology δημιουργεί την αίσθηση ενός «δεύτερου δέρματος» και αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα. Αυτό το πρωτοποριακό προϊόν εφαρμόζεται εύκολα, καλύπτει δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες, απαλύνει την όψη των ρυτίδων και προσφέρει ματ ομοιογενή όψη για έξι ώρες, απορροφώντας τη λιπαρότητα. Αν σου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, σε προκαλούμε να το δοκιμάσεις.

Velvet Face Cream Spf50

Αντηλιακό Προσώπου για συχνό και γρήγορο ψέκασμα

SUN SCREEN ON THE MOVE SPF 50 Αντηλιακό spray προσώπου

Άλλη μια καινοτομία της Frezyderm είναι αυτό το αντιηλιακό σε μορφή σπρέι ταχείας εφαρμογής. Διαθέτει Τεχνολογία Super Fine Mist υψηλής προστασίας και Τεχνολογία On the Move για να εφαρμόζεται ακόμα και εν κινήσει. Χάρη στην αποκλειστική καινοτομία Hydro Cosmetic Technology προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη, ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα και ενισχύει τον δερματικό φραγμό. Λεπτό στην υφή, χαρίζει στο δέρμα μία αίσθηση πούδρας κατά την εφαρμογή του.  Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να το ψεκάσετε πάνω από το μακιγιάζ αλλά και στα μαλλιά σας χωρίς να χαλάσετε το styling τους. Είναι ιδανικό για ευαίσθητα σημεία, όπως τα αυτιά και ο αυχένας, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για το ευαίσθητο δέρμα και άτομα που έχουν δυσανεξία στα συμβατικά αντηλιακά.

On The Move 700x963 01

Παιδικό Αντηλιακό σε σπρέι ακόμη και για βρεγμένο δέρμα

KIDS SUN CARE SPF 50+ WET SKIN SPRAY

Η πιο άχαρη στιγμή στην παραλία είναι όταν πρέπει να διακόψετε το ανέμελο παιχνίδι των παιδιών για να ανανεώσετε το αντηλιακό τους. Με το παιδικό αντηλιακό σε μορφή σπρέι της Frezyderm δεν θα χρειαστεί να το κάνετε! Μπορείτε να το εφαρμόσετε με ένα γρήγορο πέρασμα σε όλο το σώμα και το πρόσωπο των παιδιών, ακόμη και ενώ είναι βρεγμένα και σε κίνηση. Έχει στοχευμένη βαλβίδα ψεκασμού για εύκολη εφαρμογή ακόμα και σε συνθήκες ισχυρού ανέμου και η λεπτόρρευστη, διάφανη, υγρή σύνθεσή του δεν αφήνει λευκά ίχνη. Δεν περιέχει οινόπνευμα, χρώμα, ούτε και γλουτένη.

Kids Wet Skin

Παιδικό Αντηλιακό σε μορφή κρέμας – σπρέι

KIDS SUN CARE CREAM SPRAY SPF 50+

Συνδυάζοντας την υψηλή προστασία με την απαλή υφή, αυτό το αντηλιακό σπρέι έχει τη μορφή ψεκάσιμης κρέμας. Χάρη στην καινοτομία αναστροφής φάσης Switch-Οil Phase Technology σε συνδυασμό με την ειδική αντλία στοχευμένου ψεκασμού μετατρέπει την κρέμα σε μικροσταγονίδια για ομοιόμορφη και ταχύτερη εφαρμογή. Δημιουργεί ένα υδρόφοβο προστατευτικό φιλμ με τις ενυδατικές και περιποιητικές ιδιότητες μιας κρέμας. Mε σύνθεση εμπλουτισμένη με ενεργά υψηλής αντιοξειδωτικής προστασίας, είναι ιδανικό για την προφύλαξη και την αποκατάσταση της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας από ηλιακή ακτινοβολία.

Kids Sun Care 01

Παιδικό Αντηλιακό με εντομο-απωθητικό

KIDS SUN + NIP SPF 50+

Ένα αντηλιακό που προστατεύει από τα τσιμπήματα εντόμων είναι αυτό που χρειάζεται κάθε παιδί με ευαίσθητο δέρμα. Αυτό το απαλό αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος της Frezyderm, είναι επιπλέον ανθεκτικό στο νερό. Είναι ιδανικό για παιδιά και εξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντιηλιακή προστασία, θωρακίζει το DNA του δέρματος και προστατεύει από τη φωτοανοσοκαταστολή και τους περιβαντολλογικούς ρύπους. Παράλληλα, τα αιθέρια έλαια ευκάλυπτου και πεύκου προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τις επιθέσεις εντόμων.

Kids Sun Nip New

Βρεφικό Αντηλιακό για την πρώτη έκθεση στον ήλιο

BABY SUN CARE SPF 25

Η βρεφική επιδερμίδα είναι ευαίσθητη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Το αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για βρέφη, περιέχει μόνο φυσικά φίλτρα και είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε και Πανθενόλη. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σέβεται τη φυσιολογία του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος και θωρακίζει το DNA των κυττάρων της επιδερμίδας παρέχοντας ενισχυμένη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες, όπως ο ήλιος και η ατμοσφαιρική ρύπανση. Είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι ιδανικό για βρέφη, αλλά και παιδιά, όπως επίσης για άτομα κάθε ηλικίας που έχουν ατοπική προδιάθεση ή δυσανεξία στα οργανικά φίλτρα.

Baby Sun Care Spf25

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS