OMIKRONΒuy me now: 6 fashion items για να προσθέσεις στην bucket list...

Βuy me now: 6 fashion items για να προσθέσεις στην bucket list σου

Από τη Shona Muir

Ενώ μπορεί να νομίζετε ότι το κλασικό μπλε και λευκό που έχει γίνει συνώνυμο των ελληνικών νησιών έχει να κάνει με την ελληνική σημαία ή τη θάλασσα και τον ουρανό, στην πραγματικότητα υπάρχει ένας πολύ πιο πρακτικός λόγος πίσω από αυτό. 

Καθώς τα περισσότερα σπίτια είναι χτισμένα με πέτρα, τα σκούρα χρώματα της πέτρας έκαναν τα σπίτια πολύ ζεστά το καλοκαίρι, οπότε οι άνθρωποι άρχισαν να ασπρίζουν τα σπίτια τους για να τα δροσίσουν. Το χρώμα περιείχε ασβεστόλιθο που είναι ισχυρό απολυμαντικό.

Ενώ το μπλε έχει γίνει το επικρατέστερο χρώμα για το βάψιμο των θυρών και των παραθύρων, υπήρξαν και άλλα χρώματα. Το μπλε κυριάρχησε καθώς ήταν το πιο εύκολο χρώμα να βρεθεί, συχνά χρησιμοποιούνταν για το βάψιμο των αλιευτικών σκαφών, οπότε οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν απλώς ό,τι χρώμα τους περίσσευε για τα σπίτια τους.

BLUE BABY

Αυτά τα mules δεν είναι μόνο η τέλεια μπλε απόχρωση για το καλοκαίρι, αλλά έχουν επίσης περίτεχνα ράμματα και κινήσεις που τα κάνουν να αισθάνονται ότι σίγουρα ανήκουν στη θάλασσα.

Trussardi, BOUTIQUE LABELS.

Blue

 

ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ

Ρευστό, ανάλαφρο και με υπέροχο χρώμα για μια καλοκαιρινή μέρα, αυτό το φόρεμα είναι ό,τι χρειάζεσαι για την καλοκαιρινή ζωή στο νησί.

Alanui, FIRST BOUTIQUE.

2

ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

 Αν ψάχνετε για ένα περίτεχνο και statement κόσμημα που θα καθορίσει την καλοκαιρινή σας διάθεση, μην ψάχνετε άλλο. «Η ακρίβεια και το ταλέντο των τεχνιτών κοσμηματοποιών φιλτράρονται μέσα από το μοτίβο της κλίμακας του φιδιού που προσδίδει μια τόσο μοναδική υφή».

Boucheron Serpent Bohème, A. STEPHANIDES LUXURY EXCLUSIVE COLLECTIONS

3

ΧΝΟΥΔΟΤH ΣΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ

Αυτή η ροζ παραγεμισμένη τσάντα, είναι ο τέλειος συνδυασμός υπέροχου σχήματος, ήπιου ροζ τόνου και φουσκώματος που είναι στην τάση. Trussardi, LABELS BOUTIQUE

2 1

DENIM DREAM
Το τέλειο παπούτσι για τις στιγμές που τα πόδια σας είναι κάπως κουρασμένα. Βάλτε μερικά μαξιλάρια γύρω τους και είστε έτοιμες. Φτιαγμένα με ένα ιδιαίτερο denim ύφασμα και λεπτομέρειες από χρυσή αλυσίδα με κρίκους, αυτά τα παπούτσια σίγουρα ξεχωρίζουν.

JW Anderson, KULT BOUTIQUE.

3 3

ICE, ICE, BABY!

«Από το λανσάρισμά της το 1999, η συλλογή Ice Cube έχει προσφέρει διαδοχικές ερμηνείες της μοντέρνας αισθητικής της, εμπνευσμένες από μικροσκοπικούς όγκους πάγου. Συμβολίζοντας την τελειότητα και τη θαυμαστή γεωμετρία, ο κύβος αποτελεί πηγή έμπνευσης σε όλους τους δημιουργικούς τομείς». Γεωμετρικοί κύβοι τελειότητας, αυτό το δαχτυλίδι από την Chopard είναι ένας τρόπος να ενσωματώσετε μια τρέχουσα τάση με κλασικό τρόπο.

Chopard Ice Cube, A STEPHANIDES LUXURY EXCLUSIVE COLLECTIONS

1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS