CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΕλευθερία Ελευθερίου & Δημήτρης Ταταράκης: Couple in love

Ελευθερία Ελευθερίου & Δημήτρης Ταταράκης: Couple in love

Με αφορμή το νέο τραγούδι της Ελευθερίας «Δεν Έχουμε Σχέση», που κυκλοφορεί με video clip-έκπληξη σε λίγες μέρες από την Cobalt Music, και στο οποίο συμμετέχει ραπάρoντας ο Δημήτρης, οι δυο τους φωτογραφίζονται για το Down Town και δίνουν μία συνέντευξη-απόλαυση.

Από τον Γιώργο Πράσινο

«Από ζευγάρι γίνατε και συνεργάτες!», τους λέω μόλις τους συναντώ, στη διάρκεια της φωτογράφησής τους. Είναι ερωτευμένοι – φαίνεται. Είναι φρέσκοι και χαρούμενοι – κι αυτό φαίνεται. Είναι στην καλύτερή τους φάση – αυτό κι αν φαίνεται! «Μετά το τραγούδι “Bonita”, που κυκλοφόρησε με πολύ επιτυχία από την εταιρία μου, την Cobalt Music, ξεκίνησα να ηχογραφώ ένα τραγούδι, πάλι του συνθέτη iLLEOo, όπου στη μέση του κομματιού υπάρχει αυτό το rap featuring», ξεκινά να μου λέει η Ελευθερία. «Και, καθώς ήμασταν στο στούντιο και σκεφτόμασταν ποιος θα το κάνει, μου ήρθε η ιδέα και είπα στον Δημήτρη “για δοκίμασε να το πεις εσύ”. Όταν το στείλαμε στη δισκογραφική για να το ακούσουν, τους άρεσε και μετά τους αποκαλύψαμε ότι αυτή η φωνή ανήκει στον Δημήτρη. Ήταν κάτι τελείως αυθόρμητο! Ο Δημήτρης βρέθηκε στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή». «Δεν το περίμενα, αλλά όταν το πρότεινε η Ελευθερία, το έκανα αρχικά για τον χαβαλέ!», μου λέει ο Δημήτρης. «Στην πορεία της ηχογράφησης, μου άρεσε. Ήταν ωραία έκπληξη να ακούσω τη φωνή μου σε τραγούδι, και ιδιαίτερα που έγινε με το κορίτσι μου. Ήταν cool!».

Τι συμβουλή σου έδωσε η Ελευθερία, Δημήτρη;
Μου είπε να μην κάνω τον Ρουβά!

Δημήτρη, πάντα ήθελες να γίνεις τραγουδιστής;
Όχι. Kαι δεν είμαι τραγουδιστής. Απλά, συμμετείχα με τον τρόπο μου στο τραγούδι της Ελευθερίας.

Εσύ, Ελευθερία;
Από μικρή δεν φανταζόμουν πως θα γινόμουν κάτι άλλο. Ήθελα να γίνω τραγουδίστρια και κτηνίατρος γιατί μου άρεσαν τα ζώα, αλλά όταν κατάλαβα ότι είναι ιατρική, δεν μπόρεσα να ακολουθήσω. Μεγάλωσα στην Κύπρο, κατάγομαι, όπως ξέρεις, από την ελεύθερη επαρχία της Αμμοχώστου, κι αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια είναι πως δεν είχα ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι ή βόλτες όπως όλα τα παιδιά, γιατί είχα αφοσιωθεί στη μουσική. Έπαιζα πιάνο, ήμουν πάντα σε χορωδίες και, στα 15 μου, ξεκίνησα να τραγουδάω επαγγελματικά.
Δημήτρης: Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη, και με τον αδελφό μου είχα 6 χρόνια διαφορά, οπότε δεν παίζαμε και πολύ μαζί.
Ελευθερία: Και εγώ με τη μία μου αδελφή έχω 6 χρόνια διαφορά, και, με την άλλη, 10. Είμαι η μικρότερη και, όπως καταλαβαίνεις, μεγάλωσα σαν μοναχοπαίδι.
Δημήτρης: Προσωπικά, θυμάμαι πως ήμουν αφοσιωμένος στον αθλητισμό. Λόγω του ότι ο πατέρας μου έκανε φυσική κατάσταση σε αθλητές -έχει κάνει και στον Στέφανο Τσιτσιπά- μπήκα κι εγώ στον αθλητισμό από νωρίς, και συγκεκριμένα στο ευγενές άθλημα της ξιφασκίας. Κατέκτησα το πρωτάθλημα Ελλάδος στα 15 μου, μέχρι που έσπασα το πόδι μου, και τα παράτησα όλα. Τότε, θέλησα να δυναμώσω το σώμα μου, γιατί με την ξιφασκία δεν γυμνάζεσαι και πολύ. Οπότε, ξεκίνησα με τον πατέρα μου ασκήσεις στον στίβο και, σταδιακά, έχτισα ένα πολύ καλό σώμα. Κάπως έτσι προέκυψε το modeling.

Μ’ αρέσει πάντως που πήρατε πρωτοβουλία, που τα λέτε όλα από μόνοι σας… Αλήθεια, πώς γνωριστήκατε;
Ελευθερία: Ο Δημήτρης θα πήγαινε σε μια κρουαζιέρα για δουλειά, όπου μου είχαν προτείνει να πάω κι εγώ. Το αποφάσισα τελευταία στιγμή και πήγα με τη φίλη μου, Ιωάννα Σιαμπάνη.
Δημήτρης: Και εγώ με τον Βαγγέλη Μανσαράη. Πετάξαμε στη Βενετία, από εκεί περάσαμε πέντε καταπληκτικές μέρες στην Ιταλία, και επιστρέψαμε δια θαλάσσης στην Ελλάδα.
Ελευθερία: Πρωτοσυναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο.

Τι ήταν το πρώτο πράγμα που είδε ο ένας στον άλλον και είπε «αυτός/ή είναι!»;
Ελευθερία: Με το λίγο που τον γνώρισα, σκέφτηκα «εντάξει, αυτός είναι ίδιος με εμένα!»
Δημήτρης: Κάτι αντίστοιχο είπα και εγώ.
Ελευθερία: Κάναμε αμέσως κλικ, γιατί είμαστε και οι δυο πολύ αυθόρμητοι, και τώρα κάποιος πρέπει να μας μαζέψει εμάς! Να σου πω την αλήθεια, πριν τον Δημήτρη ήμουν πολύ απογοητευμένη και είχα αποφασίσει ότι θα μείνω μόνη μου.

Έχεις πληγωθεί ερωτικά και το λες αυτό;
Δεν είναι τόσο ότι είχα πληγωθεί. Απλώς, δεν έβρισκα κάποιον που να μου βγάζει εμπιστοσύνη και να περνάμε καλά.

Και ο Δημήτρης σου βγάζει αυτά τα ένστικτα;
Ξέρεις κάτι; Πολλές φορές, μπορεί να κρίνουμε έναν άνθρωπο πριν τον γνωρίσουμε… Τον Δημήτρη είχε τύχει να τον δω κοινωνικά και είχα άλλη εικόνα για εκείνον… Όπως ίσως κι αυτός για μένα. Όμως, το θέμα είναι να επικοινωνείς με τον φίλο σου. Είμαι εγκεφαλικός τύπος και η άνεση με την οποία μιλάμε και γελάμε είναι πολύ σημαντικά για τη σχέση μας. Κι όταν είμαστε οι δυο μας, γινόμαστε εντελώς ο εαυτός μας!
Δημήτρης: Και εμένα με κέρδισε με το χιούμορ της. Είναι δύσκολο να βρεις κοπέλα με χιούμορ. Οι περισσότερες έχουν την αίσθηση του χιούμορ, μπορεί και να δέχονται αστεία, αλλά αυτό που είναι πραγματικά σπάνιο είναι το να σε κάνουν να γελάσεις.

Ποια ήταν η καθοριστική κίνηση/στιγμή για τη σχέση σας;
Ελευθερία: Από τη στιγμή που γυρίσαμε από την κρουαζιέρα, είμαστε μαζί. Έτσι απλά.

Ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που σου έχει κάνει, Δημήτρη;
Το πρώτο μας καλοκαίρι, μου έκανε την εξής έκπληξη: Είχε οργανώσει ένα ταξίδι στη Νάξο, χωρίς να ξέρω τίποτα. Μου είπε μόνο «πάρε δυο μαγιό και τρία φανελάκια!» Περάσαμε μια υπέροχη εβδομάδα μέσα στη θάλασσα. Από τότε, η Νάξος είναι το αγαπημένο μου νησί – εκτός από την Κύθνο που είναι το σπίτι μου.
Ελευθερία: Προσωπικά, πιάνομαι περισσότερο από τις καθημερινές πράξεις. Τώρα, για παράδειγμα, που πέρασα δύσκολα μια εβδομάδα με τις πρόβες για τις εμφανίσεις μου στο YTON, στην Αθήνα, και είχα άγχος για την πρεμιέρα, ο Δημήτρης ξενύχταγε μέχρι το πρωί για να με στηρίξει ψυχολογικά. Επίσης, ήταν εκείνος που με βοήθησε επί της ουσίας – μέχρι ρούχα πήγε και μου βρήκε. Αυτές οι κινήσεις του είναι ιπποτικές.

Υπάρχει ρομαντισμός τα τελευταία χρόνια όπου ζούμε στην λαίλαπα των social media;
Ελευθερία: Νομίζω πως δεν υπάρχει. Γι’ αυτό αισθάνομαι τυχερή με αυτή τη γνωριμία που προέκυψε χωρίς internet, χωρίς social media… Απλώς, βρεθήκαμε και γνωριστήκαμε.
Δημήτρης: Σαν τον «Τιτανικό».

Συνήθως λέμε «εγώ αναζητώ αυτό από τη σχέση μου». Αλλά δεν λέμε τι δίνουμε εμείς! Συμφωνείτε;
Ελευθερία: Ισχύει. Διαλέγεις τον σύντροφό σου γι’ αυτό που είναι. Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει κάποιον. Για να τον έχεις δίπλα σου, κάτι έχεις δει σε εκείνον, κάτι έχεις αγαπήσει… Και τον δέχεσαι και με τα λάθη του. Γιατί κι εσύ θα κάνεις λάθη…

Τι σε εκνευρίζει στον Δημήτρη;
Κοιμάται πάρα πολύ. Θαυμάζω πάρα πολύ την αναισθησία του. Όταν έχω έγνοιες δεν μπορώ να κοιμηθώ – εκείνος γυρίζει έναν διακόπτη και κοιμάται.
Δημήτρης: Η Ελευθερία κάνει το μικρό, μεγάλο. Στεναχωριέται για τα ασήμαντα. Δεν θέλω να πιέζεται και να στεναχωριέται.
Ελευθερία: Επίσης, με εκνευρίζει που πετάει τα ρούχα του.
Δημήτρης: Τώρα θα το διαβάσει η μάνα μου και θα το κάνει κορνίζα.

Στην καλοκαιρινή του φωτογράφηση για το Down Town, ο Δημήτρης φωτογραφήθηκε ολόγυμνος. Αλήθεια, ποιο είναι για σένα το αγαπημένο σου κομμάτι του σώματός του, Ελευθερία;
Δημήτρης: Δεν φαίνεται!
Ελευθερία: Το πιο αγαπημένο μέρος του σώματός του, είναι τα μάτια του. Είμαι ρομαντική, είδες! Τα ματιά λένε πάντα την αλήθεια!

Εσένα, Δημήτρη;
Εμένα, μου αρέσει ο πωπός της και τα χείλη της. Και τα μαλλιά της.
Πάντως, αλλάζεις το look σου πιο γρήγορα και από την Ελευθερία!

Είμαι Υδροχόος, γι’ αυτό…
Θα σε πείραζε αν φωτογραφιζόταν ολόγυμνη η κοπέλα σου;
Δημήτρης: Όχι!
Ελευθερία: Του αρέσει να αρέσω.Από ό,τι μπορεί να δει κάποιος πάντως από το Instagram σας, είστε άνετοι με το σώμα σας!
Ελευθερία: Ναι. Ως γυναίκα, ανάλογα με τη διάθεσή μου, περνάω και τα κόμπλεξ μου, αλλά είμαι ok. Είμαι από τις τυχερές που μπορώ να τρώω χωρίς να στερούμαι. Μου αρέσει, επίσης, να γυμνάζομαι. Όταν δεν γυμνάζομαι, νιώθω πως κάτι μου λείπει.
Δημήτρης: Εγώ πάλι, θα ήθελα να ήμουν λίγο πιο ογκώδης. Λόγω, όμως, του modeling, που απαιτεί να έχω συγκεκριμένο σωματότυπο, είμαι στάσιμος στα κιλά και στον όγκο. Αλλά, σκοπεύω να το αλλάξω.
Ελευθερία: Το fit είναι το νέο skinny!

Ποιο είναι το πιο περίεργο/αγενές σχόλιο που σας έκαναν στο Instagram;
Ελευθερία: Χθες, μου έγραψε κάποιος «σα να έχεις βάλει κιλά»! Γράφουν διάφορα, όλοι κρίνουν τους άλλους και ποτέ τον εαυτό τους. Δεν με επηρεάζουν πια. Παλαιότερα, ναι, αλλά όχι πια.
Δημήτρης: Μου γράφουν πού και πού διάφορα, αλλά δεν τα διαβάζω.
Ελευθερία: Εμένα μου στέλνουν και γυμνές φωτογραφίες. Νομίζω πως ο κόσμος δεν πάει καλά…

Νιώθετε πως από τότε που έγινε γνωστή η σχέση σας, έχετε χάσει θαυμαστές;
Δημήτρης: Ούτε καν.
Ελευθερία: Όχι βρε, αυτά είναι ξεπερασμένα, για τους οπισθοδρομικούς που πιστεύουν σ’ αυτά. Το φυσιολογικό για έναν άνθρωπο είναι να έχει έναν σύντροφο. Δεν έχω κάτι για το οποίο να ντρέπομαι. Ίσα-ίσα που ο περισσότερος κόσμος μάς βλέπει και χαίρεται. Όπως κι εγώ χαίρομαι να είναι οι άνθρωποι ευτυχισμένοι.

Ζηλεύετε;
Ελευθερία: Καθόλου.
Δημήτρης: Ελάχιστα. Εξαρτάται και από τη σιγουριά που σου βγάζει ο άλλος.

Τι απολαμβάνετε να κάνετε μαζί;
Ελευθερία: Πάμε μαζί στο γυμναστήριο, έξω με τους φίλους μας… Μου αρέσει που συζητάω τα πάντα μαζί του, χωρίς περιορισμούς.
Δημήτρης: Επίσης, αγκαλιά στον καναπέ να βλέπουμε «Netflix» και «Next Top Model».

Ελευθερία, θα ξαναπήγαινες στη Eurovision;
Τώρα πια, ναι. Δεν είχα άρνηση παλιότερα, απλά δεν ήμουν έτοιμη. Πήγα πολύ μικρή και ήταν λίγο σοκ. Τώρα, έχω μαζέψει εμπειρίες.

Τη λες την ηλικία σου;
Ελευθερία: Είμαι 30.
Δημήτρης: Εγώ, 24.

Σας ενοχλεί η διαφορά ηλικίας που έχετε;
Ελευθερία: Καθόλου.
Δημήτρης: Την ενοχλεί, γι’ αυτό με μεγαλώνει και λέει πως είμαι 25.

Υπάρχει το ενδεχόμενο γάμου;
Δημήτρης: Άμα είσαι κουμπάρος εσύ, ναι!
Ελευθερία: Όχι, ακόμα. Δεν είμαι άνθρωπος που προγραμματίζω! Όταν είναι να έρθει, θέλω να είναι απόφαση στιγμής.

Info: Το νέο single της Ελευθερίας «Δεν Έχουμε Σχέση», στο οποίο συμμετέχει και ο Δημήτρης, θα κυκλοφορήσει σύντομα με video clip έκπληξη από την Cobalt Music.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-STYLING: ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΛΥΡΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΜΑΛΛΙΑ-ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΘΑΝΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS