CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣGill Παναγιώτου: Αποκαλύπτει γιατί η Μακρυπούλια φεύγει κάθε φορά απ' το Nippon...

Gill Παναγιώτου: Αποκαλύπτει γιατί η Μακρυπούλια φεύγει κάθε φορά απ’ το Nippon με ταπεράκι

Το Nippon άλλαξε μενού και ο chef του αποκαλύπτει γιατί η Μακρυπούλια φεύγει κάθε φορά με ταπεράκι.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ «Στο Nippon βρίσκει κάποιος την καλύτερη ποιότητα ψαριού και sushi. Το καλό φαγητό όμως δεν αρκεί για ένα εστιατόριο. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων: καλό service, ατμόσφαιρα, φαγητό. Όλα είναι σημαντικά για να πετύχεις».

ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ «Είμαι εδώ τα τελευταία 17 χρόνια. Και είμαι περήφανος γιατί μάθαμε τον κόσμο να τρώει sushi στην Κύπρο».

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ «Πρέπει κάθε μέρα να είσαι διαφορετικός και καλύτερος απ’ την προηγούμενη μέρα. Το μόνο που μένει το ίδιο είναι η ποιότητά σου. Αυτή είναι η γιαπωνέζικη φιλοσοφία».

CELEBRITIES «Στο μαγαζί έχουν έρθει και έχουν δοκιμάσει τα πιάτα μας πολλοί διάσημοι: ο Ρέμος, ο Ρουβάς, η Παπαρίζου, ο Peter Andre, η Μαρινέλλα, η Μακρυπούλια. Το θετικό είναι ότι πάντα επιστρέφουν».

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ «Είμαστε ένα aggressive εστιατόριο. Δεν φοβόμαστε να δοκιμάσουμε νέα πιάτα, νέα υλικά, νέα sauces. Κάθε μέρα έχουμε ένα καινούριο πιάτο. Αν αρέσουν στους πελάτες, τα βάζουμε στο μενού».

ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ «Πάντα ήθελα να είμαι μάγειρας. Η μητέρα μου με ήθελε λογιστή ή δικηγόρο και όχι μέσα σε μια κουζίνα όλη μέρα όπως ήταν αυτή. Είναι μια δύσκολη δουλειά που γίνεται μέρος της ζωής σου, εφτά μέρες τη βδομάδα».

ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ «Είχα ένα πολύ πετυχημένο εστιατόριο στο Ανατολικό Λονδίνο, το Phoenix Apollo ένα απ’ τα πιο φημισμένα εστιατόρια της πόλης. Απ’ το μαγαζί πέρασε η Μάργκαρετ Θάτσερ, ο Ρέι Γουίνστον, o Πολ Γκασκόιν… Ο Τέλι Σαβάλας όταν ήταν κρυολογημένος ερχόταν για σούπα αβγολέμονη με κοτόπουλο».

ΑΛΛΑΓΗ «Μετά από χρόνια ήθελα αλλαγή. Σε ένα ταξίδι μου στην Κύπρο, κατάλαβα ότι εδώ θα ήταν πιο ήρεμα τα πράγματα για μένα. Ήθελα να ησυχάσω με την προοπτική να μην κάνω ξανά αυτή τη δουλειά. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ μακριά για πολύ όμως».

ΕΠΙΤΥΧΙΑ «Πίστευα στην επιτυχία από νωρίς. Ξέρω την προσωπικότητά μου, πώς θα παρακινήσω τους υπαλλήλους μου για το καλύτερο. Κάνουμε τους ανθρώπους να νιώθουν welcome, ότι είναι special».

Σταδίου 120, Λάρνακα, 24 400330, Δευτέρα-Κυριακή, 12:00-15:00, 18:00-00:00 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS