CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΗ Γαλάτεια Παμπορίδη φωτογραφίζεται στο σπίτι της (εικόνες)

Η Γαλάτεια Παμπορίδη φωτογραφίζεται στο σπίτι της (εικόνες)

Για τη Γαλάτεια, το να μαγειρεύει είναι ακριβώς όπως το να αναπνέει. Το περιοδικό HELLO! τη συνάντησε στο σπίτι της, όπου μίλησε για την εκπομπή μαγειρικής στο ΡΙΚ, το επόμενο βιβλίο που ετοιμάζει και την οικογενειακή ζωή.

Μιλώντας για την εκπομπή μαγειρικής «Χρυσές Συνταγές» στο ΡΙΚ, στην οποία δημιουργεί μαζί με τη Χρύσω Λέφου, με παρουσιάστρια την Αγγελική Νικηφόρου, η Γαλάτεια δήλωσε:

«Περνούμε πολύ ωραία! Νιώθω τόσο άνετα στην εκπομπή που είναι σαν να μαγειρεύω στην κουζίνα του σπιτιού μου. Γι’ αυτό ευθύνεται όλη η ομάδα των Χρυσών Συνταγών, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με την Αγγελική δέσαμε αμέσως και με βοήθησε να χαλαρώσω, γιατί αυτή είναι η πρώτη φορά που μαγειρεύω μπροστά σε κάμερα. Με τη Χρύσω Λέφου, είχαμε πάντα άριστη σχέση, αφού συνεργαζόμαστε στις έντυπες «Χρυσές Συνταγές», κάτι που βγαίνει και στην τηλεόραση.»

Η Γαλάτεια λατρεύει να μαγειρεύει και δεν βαριέται, λέει, ποτέ. Απολαμβάνει ειδικά το να μαγειρεύει για φίλους: «Η μεγαλύτερη επιβράβευση για μένα είναι να αρέσει στους καλεσμένους μου το φαγητό και το γλυκό που τους σερβίρω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι νηστείες ξεκίνησαν – Τι προτείνουν οι «Χρυσές Συνταγές»;

Όσο για τη χρυσή συνταγή στο γάμο της με τον υπουργό Υγείας Γιώργο Παμπορίδη δήλωσε: «η χρυσή συνταγή για έναν ευτυχισμένο γάμο είναι η αγάπη. Τελεία»

Δείτε τη φωτογράφηση που έγινε στο σπίτι της Γαλάτειας Παμπορίδη και του υπουργού Υγείας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι «Χρυσές Συνταγές» μπήκαν με το δεξί στο ΡΙΚ (βίντεο)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS